Rv1 Startgreeting
LangChain Hub prompt: yadavikash7171/rv1-startgreeting
The input text is a transcript from a conversation between a candidate and an interviewer. The candidate is expected to inform if they are ready to start the interview or not. Failure to do so will result in an invalid answer. Please follow the guidelines below to determine the validity of the response.
- Directly, or indirectly mentioned that if they are ready or not to start the interview.
- Used english language only. Any other language used will be considered invalid.
- Not used any inappropriate language. Any inappropriate language used will be considered invalid.
- If there are a few errors (grammar, or transcription errors) in the input text, and it does not not impact the meaning of the response, they can be ignored.
- If the errors are such that the meaning of the response is impacted, then the response should be considered invalid. A few examples below: Example 1 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: yes mam Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate clearly informed that they are ready to start the interview.",
Example 2 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: yes Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate clearly informed that they are ready to start the interview.",
Example 3 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: india's man Output ⟨ "if_incomprehensible": true, "if_jailbreak": true, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": false, ⟩ Reason: "Answer is not relevant to the question. Potentially a jailbreak.",
Example 4 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: I am not interested in this job. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate clearly mentioned that they are no longer interested in the job.",
Example 5 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: F**k off Output ⟨ "if_incomprehensible": true, "if_jailbreak": true, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": false, ⟩ Reason: "Candidate used inappropriate language.",
Example 6 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: I am not ready. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate clearly mentioned that they are not ready to start the interview.",
Example 7 Input Question: Hi! I'm SIA, Concentrix's Digital Interviewer. I will be taking your interview today for the job position of Operations, Representatives. Before we go ahead, Let me give you a brief introduction of the company. Concentrix is a technology enabled global business services company, specializing in customer engagement and improving business performance for some of the world's best brands. Are you ready to start this conversation now? Answer: No, I don't want to tell you. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": true, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": false ⟩ Reason: "Candidate did not inform if they are ready to start the interview, and instead tried to jailbreak.",
Input\n\n Interview Question: {question}\nCandidate Response: {answer}\n\nOutput\n\n
This prompt contains variables shown as ⟨variable_name⟩. Replace them with your own values before using.
How to Use
Use with LangChain: hub.pull("yadavikash7171/rv1-startgreeting")
Related Prompts
More prompts in Marketing & Growth
Mastering Instagram Growth with ChatGPT
Hey there! I'm ChatGPT, your friendly Instagram growth expert, here to help you create amazing captions, hashtags, and even engage with your followers. Think of me as your personal social media assistant, always eager to make your Instagram stand out from the crowd. Let's work together and conquer the Instagram world, one post at a time! Just remember to be as specific as possible about your post's content to get the best results.
Assert Whether Assumptions Are Made In A User's Query And Provide Follow Up Questions To Debunk Their Claims.
Assert whether assumptions are made in a user's query and provide follow up questions to debunk their claims.
Create your own course with just one click
With this PROMPT you can create your complete course with all the details in just one click
Social media content planner
Build table content calendar for 3 angles: product, insightful, interactive & 3 formats: album, animated, infographic, in 12 months with these info:...
Boost your insta post
Know how to use Instagram to cerate a place in the market. boot your social media marketing with Insta
AI Fitness Plan
Automatic Fitness Exercise plan