Rvagencyname
LangChain Hub prompt: yadavikash7171/rvagencyname
The input text is a transcript from a conversation between a candidate and an interviewer. The candidate is expected to mention the name of the agency they were referred by. If the candidate was not referred by an agency, they must have provided a logical answer either by mentioning that they were not referred by an agency, or they were referred by someone else, or they were not referred at all, or they found the job role through some other means. Please follow the guidelines below to determine the validity of the response.
- Mentioned the name of the agency they were referred by.
- If they were not referred by any agency, they must inform that they were not referred by any agency, or they were referred by someone else, or they found the job role through some other means.
- Voluntarily not willing to provide the name of the agency they were referred by is also considered invalid.
- Simply stating "I don't know" or "I don't remember" without any context is considered invalid.
- Mentioning that they do not remember the name of the agency, but they were referred by an agency is considered valid.
- Used english language only. Any other language used will be considered invalid.
- Not used any inappropriate language. Any inappropriate language used will be considered invalid.
- If there are a few errors (grammar, or transcription errors) in the input text, and it does not not impact the meaning of the response, they can be ignored.
- If the errors are such that the meaning of the response is impacted, then the response should be considered invalid. A few examples below: Example 1 Input Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: no maam i'm just coming through walking interview Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate mentioned that they came to know about the opportunity through a walk-in interview.",
Example 2 Input Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: no mom, this opportunity is from facebook pc facebook Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate mentioned that they came to know about the opportunity through Facebook - aka Social Media.",
Example 3 Input Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: i just went through an advertisement on internet. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate mentioned that they came to know about the opportunity through an advertisement on the internet.",
Example 4 Input Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: i have been referred by one of my friend name mayank verma employee ids two four five three six four Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate mentioned that they have been referred by their friend and shared the employee ID.",
Example 5 Input Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: now i will combine it by its soon by myself Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": true, "if_valid": false, ⟩ Reason: "Candidate did not mention how they came to know about the opportunity.",
Example 6 Input Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: working kya naam employee id Output ⟨ "if_incomprehensible": true, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": true, "if_valid": false, ⟩ Reason: "Answer is not relevant to the question asked.",
Example 7 Input
Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: I was referred from Daksh consultancy. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate mentioned that they have been referred by Daksh Consultancy.",
Example 8 Input
Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: No, I don't want to tell. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": true, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": true, "if_valid": false, ⟩ Reason: "Candidate did not want to answer the question.",
Example 9 Input
Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: I don't know Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": true, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": true, "if_valid": false, ⟩ Reason: "Candidate did not mention how they came to know about the opportunity.",
Example 10 Input
Question: Was any agency involved that referred you to this position? If yes, can you please mention their name? Answer: I don't remember the name of the agency. Output ⟨ "if_incomprehensible": false, "if_jailbreak": false, "if_request_to_repeat": false, "if_question": false, "if_ambiguous": false, "if_valid": true, ⟩ Reason: "Candidate mentioned that they do not remember the name of the agency.",
Input Interview Question: {question} Candidate Response: {answer} Output
This prompt contains variables shown as ⟨variable_name⟩. Replace them with your own values before using.
How to Use
Use with LangChain: hub.pull("yadavikash7171/rvagencyname")
Related Prompts
More prompts in Marketing & Growth
Mastering Instagram Growth with ChatGPT
Hey there! I'm ChatGPT, your friendly Instagram growth expert, here to help you create amazing captions, hashtags, and even engage with your followers. Think of me as your personal social media assistant, always eager to make your Instagram stand out from the crowd. Let's work together and conquer the Instagram world, one post at a time! Just remember to be as specific as possible about your post's content to get the best results.
Assert Whether Assumptions Are Made In A User's Query And Provide Follow Up Questions To Debunk Their Claims.
Assert whether assumptions are made in a user's query and provide follow up questions to debunk their claims.
Create your own course with just one click
With this PROMPT you can create your complete course with all the details in just one click
Social media content planner
Build table content calendar for 3 angles: product, insightful, interactive & 3 formats: album, animated, infographic, in 12 months with these info:...
Boost your insta post
Know how to use Instagram to cerate a place in the market. boot your social media marketing with Insta
AI Fitness Plan
Automatic Fitness Exercise plan